HEM / EVENEMANG / AUGUSTIFESTEN

Augustifesten 13-16 2014

Augustifesten 2014!


Välkommen till Augustifesten 2014, "allas vår Augustifest". Datumen för årets Augustifest är 13-16/8-2014 och platserna är i stort sett de vi är vana vid.

Jobbet med att få en Augustifest för alla ligger oss varmt om hjärtat och inför varje år ser vi över om vi har lyckats att få en stor bredd i utbudet. Vi vill så klart att så många som möjligt ska hitta något som lockar just dig! Tivoli för den som gillar fart och fläkt. Kända artister på RIX FM Festival. Färgsprakande fyrverkerier till härlig musik. Marknadens stora utbud där alla kan hitta något man gillar. Familjedagen i Vasaparken med underhållning och aktiviteter för barnfamiljer. PRO i Parken för den mogna publiken - och så himla mycket mer!

Vad tycker du, är det något du saknar på Augustifesten - vi är öppna för idéer och förslag. Du hittar oss på marknadsgatan under Augustifesten, vid Gamla Torget där du enkelt kan lämna dina förslag och prata med oss en stund.

Nu är vi laddade för Augustifesten 2014 och hälsar er alla välkomna! Hoppas vi ses!Vi finns även med på facebook med uppdateringar inför och under festen.
Klicka på pratbubblan eller följ länken här...