Where’s the Music? | Upplev Norrköping
Svenska, English Facebook Twitter Instagram

Vad vill du uppleva i Norrköping?

Hitta platser, evenemang, hotell, restauranger och annat att besöka och boka i Norrköping.

Where’s the Music?

top_wtm

Tre dagar tillägnade den svenska musikscenen och -branschen. Ett hundratal av dagens och morgondagens bästa svenska och internationella akter på klubbscener runt om i centrala Norrköping. Paneler, debatter, möten och samtal med svensk och internationell musikindustri. Välkommen till Where’s the Music? 2017.

Where’s the Music? är en plattform för ny musik och är dels en musikfestival och dels en mötesplats för såväl svensk som internationell musikindustri. Festivalen låter den nya musiken ta plats när oetablerade med etablerade akter samsas på samma scen.  Festivalen är förlagd till klubbar i och runt Industrilandskapet i centrala Norrköping, där klubbmiljön ger dig chansen att uppleva intima spelningar med såväl nya bekantskaper som dina favoritartister. Konferensen riktar sig mot musikbranschen och bjuder på en mängd spännande paneler, talare och frågor med såväl lokalt, nationellt som globalt fokus.

Festivalen och konferensen har 18-årsgräns.

Turitsbyrån är öppen längre fredag 3 februari 10-22 och lördag 4 februari 10-23 så alla kan köpa & hämta ut sina armband.

 

Where’s the Music? Festival hålls 3-4 februari, 2017. Festivalen äger rum i och kring Industrilandskapet i centrala Norrköping.

Where’s the Music? Konferens hålls 3-4 februari, 2017. Konferensen äger rum på Louis De Geer i Norrköping. Under torsdagen 2 februari hålls festivalens öppningskväll för alla delegater.

Följ Where’s the Music? på facebook.com/wheresthemusic
Läs mer på wheresthemusic.se