5 måsten i Norrköping

När man besöker Norrköping finns det väldigt mycket saker att spana in. Här har vi valt ut 5 ställen som måste besökas och som också kan besökas nästan året runt. Håll också ögon och öron öppna för i Norrköping finns det nästan alltid något roligt evenemang att besöka.

Visualiseringscenter C

Visualiseringscenter C

I hjärtat av Norrköpings industrilandskap ligger Visualiseringscenter C - ett digitalt science center med interaktiva utställningar, en dom, restaurang och butik. Domen är huvudattraktionen på Visualiseringscenter C. Här visas både domfilm och interaktiva visningar i 3D och centret har ett brett filmutbud som passar alla målgrupper.

Kultur & historiaFör grupperNöjeDesign & konsthantverkSevärdheterShoppingFamiljevänligtAktiviteter
Arbetets museum

Arbetets museum

Här visas aktuella utställningar om människors arbetsliv och vardagsliv. Museet har även program- och seminarieverksamhet, visningar för grupper och lovaktiviteter för barnfamiljer.

Kultur & historiaFör grupperSevärdheterFamiljevänligtDesign & konsthantverkShoppingAktiviteter
Kolmårdens Djurpark

Kolmårdens Djurpark

Upplev djuren, åk världsunika Safari och prova Wildfire, en av världens bästa berg- och dalbanor i trä. Norrköping är stolt över denna pärla till besöksmål och hälsar er alla välkomna att uppleva vår djurpark i vacker Kolmårdsnatur.

NaturområdenFör grupperNöjeSevärdheterÄventyr & friluftslivFamiljevänligtAktiviteter
Industrilandskapet

Industrilandskapet

Industrilandskapet är ett tidshistoriskt dokument fullt i klass med medeltidens Visby ringmur och stormaktstidens Gamla Stan i Stockholm. Norrköpings industrilandskap utgörs av stadens centrala delar med många sevärda byggnader och aktiviteter.

Kultur & historiaFör grupperNöjeSevärdheterSightseeingFamiljevänligtAktiviteter
Kvarteret Knäppingsborg

Kvarteret Knäppingsborg

En unik miljö mitt i Norrköping City. Ett anrikt kvarter där den äldsta bebyggelsen är från 1767. Här kan du nu shoppa, fika, äta och njuta av livet i Knäppingsborg.

Kultur & historiaNöjeUnika butikerSevärdheterShopping