Shopping i Norrköping

Norrköping är en riktig shoppingstad. Vi har ett centrum fullt av gallerior med butiker, caféer och upplevelser. Allt inom behagligt gångavstånd. När du botaniserat i galleriorna längs Drottninggatan är det bara att gå vidare något kvarter bort. Där finns flera småbutiker. Hittar du inte så kan du alltid fråga någon var Knäppingsborg ligger. Vi Norrköpingsbor känner väl till kvarteret som varsamt renoverats upp till det mest charmiga område fyllt av mysiga caféer och restauranger, inredningsbutiker och god mat. En liten bit från Knäppingsborg ligger Gamla Stan, som erbjuder flera mysiga små butiker. Lite längre från centrum finns även Ingelsta Shopping och Mirum Galleria.

Spiralen Köpcentrum

Spiralen Köpcentrum

Spiralen Köpcentrum ligger mitt i centrala Norrköping. Här kan du strosa runt i en miljö som blandar gammal och ny arkitektur. Vid den senaste byggnationen, som nu kallas Tegelhuset, bevarades gamla detaljer för att skapa en attraktiv och lite exklusiv känsla.

Gallerior & köpcentrumShopping
Linden Köpcentrum

Linden Köpcentrum

Linden Köpcentrum har varit Norrköpings modehus sedan 1977. Här samsas sofistikerade butiker med klassiska och moderiktiga varumärken ihop med svenska och internationella kedjor.

Gallerior & köpcentrumShopping
Galleria Domino

Galleria Domino

Galleria/köpcenter i centrala Norrköping som med modebutiker och restauranger i två plan är en del av Norrköpings city. Här finns det mesta inom mode, hem och fritid. Allt för en lyckad shopping dag.

Gallerior & köpcentrumShopping
Kvarteret Knäppingsborg

Kvarteret Knäppingsborg

En unik miljö mitt i Norrköping City. Ett anrikt kvarter där den äldsta bebyggelsen är från 1767. Här kan du nu shoppa, fika, äta och njuta av livet i Knäppingsborg.

Kultur & historiaNöjeUnika butikerSevärdheterShopping
Gamla Stan

Gamla Stan

Gamla Stans kvarter har utgjort hjärtat i Norrköping sedan medeltiden. Idag bedrivs handel och verksamhet i vackra hus, varav många är från 1700-talet.

Kultur & historiaDesign & konsthantverkUnika butikerSevärdheterShopping
Mirum Galleria

Mirum Galleria

Med mer än 60 butiker under samma tak erbjuder Mirum Galleria Östergötlands största shoppingutbud, men inte nog med det. Här hittar du även stora och små upplevelser för hela familjen, en skön miljö och schyssta mötesplatser. Mode, mat , dryck, heminredning, restauranger, caféer och shopping!

Gallerior & köpcentrumShopping
Ingelsta Shopping

Ingelsta Shopping

Gillar du shopping med stor valmöjlighet i en trevlig, fräsch och trygg miljö där du som kund står i fokus? Varmt välkommen till Ingelsta Shopping!

Gallerior & köpcentrumShopping